Όροι & προϋποθέσεις

Η Δισκογραφική Polytropon παρουσιάζει δυο σύστηματα αγορών μέσω internet, το οποίο μπορεί και διασφαλίζει πλήρως τις αγορές σας.

 1. Το πρώτο σύστημα αφορά αγορά φυσικού προϊόντος (CD,DVD) μέσω του Alpha e-Commerce

 2. Το δεύτερο σύστημα αφορά αγορά σε μορφή "Digital downloads" (Digital Music Store) για παραγγελίες όπου ο χρήστης θα μπορεί να "κατεβάζει" μουσικά κομμάτια. Στο Digital Music Store ο χρήστης θα μπορεί να κάνει αγορές μέσω Paypal® είτε διαθέτει, είτε όχι λογαριασμό Paypal®. To Paypal θεωρείται το πιο δημοφιλή σύστημα πληρωμής μέσω internet και είναι από τα ασφαλέστερα στη διασφάλιση των πιστωτικών στοιχείων του χρήστη (κάρτες).

 3. Ευκολίες που προσφέρει η αγορά μέσω του site:

  • Παρέχεται όλη η λίστα με τις κυκλοφορίες της δισκογραφικής
  • Μπορείτε να ακούσετε και να διαλέξετε τα άλμπουμς ή μουσικά κομμάτια της επιλογής σας από το σπίτι ή το γραφείο και να τα παραγγείλετε μέσω της ιστοσελίδας, ή τηλεφωνικά και χωρίς ταλαιπωρία να τα έχετε μέσα σε 2-3 μέρες το αργότερο σε όλη την Ελλάδα στο χώρο σας ή άμεσα με ηλεκτρονικό download.

 

Αγορά φυσικού προϊόντος (Μέσω Alpha e-Commerce)


Οδηγίες

 1. Η αγορά μέσω του συστήματος αφορά χρέωση στη πιστωτική ενός CD κάθε φορά που κάνετε κλικ στο
 2. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το όνομα του κάτοχου της πιστωτικής κάρτας να είναι και ο παραλήπτης της παραγγελίας. Δηλαδή, δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.
 3. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε ξανά ένα τίτλο CD, ή και τον ίδιο σε παραπάνω ποσότητες, απλά επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία.
 4. Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Χρέωση μεταφορικών

 1. ΔΕΝ επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής για κάθε αγορά.
 2. Χρεώνεστε ΜΟΝΟ με την τιμή που αναγράφεται σε κάθε τίτλο CD.

 

Όροι Επιστροφής

 1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία γνωστοποίησης σας τηλεφωνικώς ή με email για επιστροφή του προϊόντος, να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
 2. Η συσκευασία του φυσικού προϊόντος (CD,DVD) να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση (με τη ζελατίνα).
 3. Ελαττωματικά CD ανταλλάσονται με καινούρια της ίδιας δισκογραφικής δουλειάς.

 

To Alpha e-Commerce υποστηρίζει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 

Digital Downloads


Οι αγορές σας μέσω του DIGITAL MUSIC STORE διασφαλίζονται από την εταιρία Paypal® και γίνονται είτε με λογαριασμό Paypal® (ανοίγοντας λογαριασμό Paypal® με τη προσκόμιση της διεύθυνσης email σας και με πιστωτική κάρτα ή και το τραπεζικό λογαριασμό), είτε με τη πιστωτική σας κάρτα χωρίς να ανοίξετε προσωπικό λογαριασμό. Στη τελευταία περίπτωση η εταιρία Paypal® μας παρέχει το σύστημα αγορών μέσω πιστωτικών στοιχείων.

Η εταιρία Paypal® υποστηρίζει τις εξής πιστωτικές κάρτες.

Solution Graphics
 

Επιλογές